Thermoflexpoolen
Thermoflexpoolen, det äkta svenska kvalitetstänkandet.
Coralpool
Med otroligt många valmöjligheter i runda, åttor och ovala former
Sunpool 132
Gardenpool

Pool hemma - en lyx? Det behöver det inte nödvändigtvis vara! Vi har pooler för alla plånböcker, från vår riktigt billiga Sunpool-serie till våra exklusiva Thermoflex-pooler. Att anlägga en pool hemma är inte bara en investering rent ekonomiskt, utan även en investering i livskvalitet och miljö.

Att bara sitta och njuta av en pool med belysningen tänd en härlig sommarkväll är en känsla som är svår att beskriva. Vi har samlat en hel del information om våra pooler på dessa sidor, men vi kan skräddarsy allt efter dina önskemål och behov. Vilken storlek eller form du än vill ha. Bygg din pool själv eller låt oss ta hand om hela eller delar av byggnationen; vi finner en lösning för alla. Naturligtvis utför vi även service och reparationer på befintliga pooler samt tillhandahåller pooltillbehör och annat du kan tänkas behöva.

Poolsidan är verksamma i hela Skåne och Blekinge, men främst i området kring Hässleholm, Kristianstad, Höör och Helsingborg. Hör av dig om du har funderingar på att skaffa pool, då hjälper vi dig att hitta den rätta.