Webbshop
Besök gärna vår nya webbshop och se hela vårt sortiment
Antigua från Artesian Spas
Superbt hantverk och prestanda!
Pooltak
Coralpool
Njut av en Coralpool i sommar!

Våren är här!

Vi är i full färd med att fylla på våra butiker i Kristianstad och Hässleholm med massor av poolutrustning och tillbehör.

Passa på att sätta igång med ditt poolprojekt redan nu så att du står redo när sommaren kommer.

butiken fylls

Hej kära kunder och vänner!

Som ni säkert märkt så har vi bytt namn från Home Expo. Det var ett namn som hängt med oss länge, men som vi kände inte riktigt representerade vårt nuvarande fokus och vår verksamhet.

Efter dialog mellan våra båda butiker kom vi till slut fram till att ett namnbyte behövdes. Våra butiker heter nu Hässleholms Pool och Spa, respektive Kristianstad Pool och Spa. Vi har även en ny gemensam identitet i form av sidan du nu befinner dig på, Poolsidan. Poolsidan kommer även att vara namnet utåt på vår kommande, nya webbshop, som just nu är under utveckling.

Vi hoppas att namnbytet inte orsakat för mycket förvirring och hälsar er varmt välkomna in till våra butiker och vår nya hemsida.

Våra nya skyltar vid Hässleholmsbutiken.

Försköna din poolmiljö med ett skjutbart pooltak! Dessa tak är inte bara snygga; de skyddar givetvis även din pool från löv och annat skräp som kan falla ned i poolen. Pooltaken håller värmen i poolen och förlänger badsäsongen. Samtliga tak har i enlighet med svensk lag låsbara dörrar och sektioner. Sektionerna skjuts enkelt ihop och stängs lika lätt. Tillverkade av aluminium och mycket hållbar kanalplast (8 mm) eller plexiglas (5 mm). Sektionerna kommer färdigmonterade, ej s.k. boxtak. Taken går att få i vilket specialmått du vill.

Läs mer om våra pooltak

HawaiiArtesian Spas har presenterat en ny specialmodell. Hawaii kallas modellen och är aningen mindre i utformningen än de andra specialmodellerna vi har. Det vi vet om den hittills är att den har 35 jets som drivs av en 2 hp, 2-hastighetspump, har en ozongenerator, LED-belysning, ArcticPac-isolering och jets för nacke.

Läs mer om Hawaii här.

Som ni kanske har märkt så har vi jobbat i vinter med en ny och fräsch hemsida. Vår gamla hemsida använde ett föråldrat system och var tungarbetat. Nu är systemet uppdaterat och designen fått sig ett ansiktkyft. Nu arbetar vi förfullt med att få in allt material.