Webbshop
Besök gärna vår nya webbshop och se hela vårt sortiment
Antigua från Artesian Spas
Superbt hantverk och prestanda!
Pooltak
Coralpool
Njut av en Coralpool i sommar!

Premiär för nya Platinum Elite 2016!

Världens bästa spabad har just blivit ännu vassare!

Med den nya, uppdaterade Platinum Elite-serien lägger Artesian Spas alla konkurrenter ytterligare bakom sig.

Artesian Spas Platinum Elite-serie betraktas av många, med rätta, som världens bästa och mest eleganta spabad. Med lanseringen av de nya 2016-modellerna tar man dessa till nya höjder tekniskt och designmässigt – marknadens i särklass mest avancerade och exklusiva lyx-spa.

Bland de tekniska nyheterna finns en helt ny kontrollpanel med flerfärgs-LED touch-skärm, Crystal AOP™ Brilliance – sjustegs reningssystem och nytt DynaBrite-belysningspaket (för ultimat Chromotherapy).

Ett flertal designnyheter gör Platinum Elite 2016 än mer stilfullt och sofistikerat. Ny förfinad look med bland annat de helt nya Satin SS Helix-jetsen och satin-finish på flera detaljer i spabadet ger en exklusiv känsla. För utsidan lanserar Artesian Spas det nya Monarch-kabinettet. Ett smakfullt och vackert designat kabinett i ett motståndskraftigt och åldersbeständigt material. Det helt nya vävmönstrade Morbern-termolocket blir ”pricken över i” och ger Platinum Elite 2016 en slutlig elegant finish.

Platinum Elite 2016

Gott nytt år, allihopa!

Vi tackar hjärtligt för detta året och hoppas att vi ses igen nästa år.

Obs! Lördagen den 2/1 håller vi stängt. Måndag den 4/1 har vi öppet som vanligt. Tisdag den 5/1 har vi öppet 10-14.

Simma lugnt!

Trots midsommarvädret ska vi snart hem och förbereda inför julen.

Idag den 23:e stänger vi klockan 15:00 och håller sedan stängt fram till den 27:e, då vi startar fyrverkeriförsäljningen för i år.

I mellandagarna har vi öppet enligt föjande:
24-26: STÄNGT
27: 12-16
28-30: 10-18
31: 10-16

Vi önskar alla en god jul!

Simma lugnt!

Äntligen är de här! Idag har vi lastat av spabaden från Emotion Spas. De är på väg ut till Swimgroup-medlemmarnas olika butiker. Hos Hässleholms Pool och Spa är de redan på plats och det går att kika på baden redan nu.

Nyfikna på pris? Emotion 5 och Emotion 6 kostar 49.900:-, respektive 59.900:-, i utförandet som syns på andra bilden ovan. Märk väl att baden är Europatillverkade och med amerikanska och europeiska komponenter.

Annonser med mer information finns i vår Blocket-butik här:
http://www.blocket.se/pool--spahttp://www.blocket.se/pool--spa

Simma lugnt!

Vi har en spännande nyhet, eller rättare sagt tre, att berätta om idag! Inom kort anländer en alldeles ny serie spabad till våra butiker. Emotion Spas, tillverkade i Portugal med europeiska och amerikanska komponenter, har tre olika stora bad för tre, upp till sex badande.

Särskilt spännande för er, våra kunder, är att baden i Emotion-serien har riktigt konkurrenskraftiga premiärpriser. Spabaden kostar 39.900, 49.900 och 59.900 för Emotion 3, 5 respektive 6.
Detta betyder absolut inte att kvaliteten har blivit lidande pga de låga priserna. Spabaden är utrustade med mycket bra komponenter och många finesser. Bland annat finns det i alla tre baden styrsystem från Balboa, Chromotherapy RGB-belysning, vattenfall, ozonrening, osv. Naturligtvis är de lite enklare än våra bad från Artesian Spas.

Emotion Spas-serien får namnet av sina färgglada utföranden på karet. Vi kommer att få in Emotion 5 och Emotion 6 i standardutförande för visning i våra butiker, dvs med vit akryl. Självklart kan du beställa dem i någon av de andra glada färgerna, då med något högre pris.

Ni kan läsa mer om Emotion Spas här. Vi hoppas att ni precis som vi känner att detta är en riktigt spännande nyhet! Spabaden finns att se i våra butiker väldigt snart, vi uppdaterar så fort de kommit in.

Simma lugnt!