Webbshop
Besök gärna vår nya webbshop och se hela vårt sortiment
Antigua från Artesian Spas
Superbt hantverk och prestanda!
Pooltak
Coralpool
Njut av en Coralpool i sommar!

Boka tidigt-kampanj med Thermoflexpoolen!

Vi lanserar nu en riktigt förmånlig kampanj för dig som vill bygga Sveriges bästa pool. Beställ din Thermoflexpool innan den 28/2 2017 och få både värmepump och poolstädrobot på köpet! (Värde 17.900 - 26.800 kr, beroende på poolstorlek)

Prisexempel kompletta poolpaket:
3 x 6 m - 89.900:-
3,5 x 7 m - 109.900:-
4 x 8 m - 119.900:-

Simma lugnt!

 

Glasfiberpool med berg i bakgrunden

Hej, alla kunder!

Vi hoppas att ni haft en trivsam start på 2017. Just nu förbereder vi denna vinterns kampanjer. Håll utkik här på hemsidan och på sociala medier under de kommande veckorna!

Simma lugnt!

Varma vinterhälsningar från oss på Pool och Spa! Vi önskar alla våra kunder och vänner en riktigt god jul.

Vi har återhämtat oss från julens matkoma igen den 27/12, då vi har öppet som vanligt.

Simma lugnt!

Artesian Spas - i alla väder!

Låt inte eventuellt snöfall stoppa dig, ingen årstid är för kall för ett varmt, masserande dopp i ett Artesian-spabad.

Varmt välkomna in till oss och prata spabad. Vi hjälper dig att hitta ditt drömbad bland de många olika modellerna.

Simma lugnt!

Visst hade det varit härligt med en egen pool hemma i trädgården?

Ett smart tips för dig som går i pooltankar är att bygga nu på höstkanten. Även om det, just nu, känns avlägset med sol och bad innebär det att ni kommer att ha en färdig och fungerande pool och poolmiljö när värmen kommer i vår.

Att anlägga pool på hösten har flera fördelar. Marken runt poolen kan sätta sig ordentligt och eventuella sår i gräs efter grävmaskiner och liknande kan sås igen. Ni får gott om tid att fixa till poolmiljön så att ni slipper gå genom en byggarbetsplats när det är dags för ett dopp.
Under våren när till exempel poolbyggare och grävare har som mest att göra kan det ta lite längre tid att få hjälp än nu under hösten.
Samma sak gäller även för pooler och poolutrustningar. När värmen kommer till våren blir det snabbt högtryck hos tillverkare av pooler och poolmateriel, vilket också kan medföra längre leveranstider.
En annan aspekt är att nya priser för poolprodukter som regel sätts tidigt på året, och det kan finnas mycket pengar att spara på att köpa detta nu istället för att vänta till våren.

Är det då inte försent att bygga pool nu i november?
Nix! Så länge som termometern inte långvarigt håller sig under nollan går det alldeles utmärkt att bygga pool. Förra vintern byggde vi pooler såväl i december som januari och februari faktiskt.
Så sent som den gångna veckan har vi byggt två pooler, varav en också med ett tillhörande trädäck som i dagarna ska utrustas med ett pooltak.