SchemaPanneaux GB 01

Gör poolen säker med Walu Pool Poolskydd

Walu Pool Poolskydd är ett säkerhetspoolskydd för att förhindra att barn under fem år får åtkomst till poolen. Poolskyddet uppfyller kraven i den franska säkerhetsstandarden NF P 90-308 och är testad av den franska provningslaboratoriet.

Poolskyddet rullas enkelt upp av en person på 2-3 minuter med hjälp av en upprullningsvev. Skyddet rullas sen lätt ut med hjälp av en dragrem.

I ena kortändan fästes skyddet med remmar (adjustable straps) som krokas fast i dolda fästen i marken. I den andra kortändan sitter spännen som man enkelt spänner fast poolskyddet i de dolda fästena. I varje sektion mellan aluminumstängerna (support bars) kan man fästa stormfästen (anti-lift kit) som förhindrar att luft kan tränga in under poolskyddet vid storm. De halvcirkelformade aluminumstängerna är placerade med ca 1 meter mellanrum och går från ena långsidan till andra långsidan.

Poolskyddet finns i totalt 2 genomskinliga färger och 5 ogenomskinliga färger. De genomskinliga färgerna släpper genom solljus som värmer upp vattnet under dagtid, vilket sparar energi. Den ogenomskinliga färgerna förhindrar solljuset och minskar risken för algtillväxt, vilket bidrar till mindre klorförbrukning. 

Genomskinliga färger

whitetrans
bluetrans

Ogenomskinliga färger

grey
blue
emerald
sand
anthracite
swessgreen